Evidencija radnih vremena vozača (mobilnih radnika)

Zakon o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prijevozu poslodavcu nalaže vođenje evidencije radnih vremena za vozače te obavezno arhiviranje i analiza tahografskih listića vozača, prenešenih podataka iz kartice vozača i prenešenih podataka iz digitalnog tahografa.

Euromehanika pruža uslugu vođenja evidencije rada vozača (i očitavanja listića) čija je prednost pregled nad radom vozača u cilju poboljšanje efikasnosti i iskoristivosti.

Euromehanika evidencija radnih vremena mobilnih radnika osim utvrđivanja odrađenih sati ima za cilj utvrditi da li su vozači obavljali svoj rad u skladu sa propisima te druge nedostatke. Posebnu pozornost posvećujemo pravilnom rukovanju sa tahografom jer iz istog proizlazi najviše nedostataka.

 

Eromehanika nudi uslugu vođenje evidencije radnih vremena za vozače koja podrazumijeva:

  • očitavanje tahografskih listića svih vozača,
  • arhiviranje očitanih podataka (3 godine),
  • prijenos podataka s kartica vozača (svakih 21 dana),
  • prijenos podataka iz digitalnog tahografa (svakih 90 dana),
  • arhiviranje svih prenešenih podataka (3 godine),
  • povezivanje svih očitanih podataka s tahografskih listića i prenešenih podataka s kartica vozača i iz digitalnih tahografa,
  • analiza svih podataka,
  • generiranje lista načinjenih prekršaja svih vozača i opomena za svakog od njih.

Prijenos podataka pomoću DLD uređaja tj. putem satelita sa kartice vozača i tahografa u vozilu direktno na server arhiviranje podataka.
Pružamo mogućnost zamjene analognih tahografa sa najmom digitalnih tahografa.

Za informacije KLIKNI OVDJE

 

Predmetno u potpunosti udovoljava zakonskim propisima u pogledu pohrane i analize evidencije rada i odmora vozača.

 

vođenja evidencije rada vozača

 

Euromehanika je priznata i uspješna tvrtka, iskusna u realizaciiji najsloženijih zadaća koja pravovremeno i maksimalno učinkovito iznalazi rješenja za Vaše uspješno poslovanje. Obratite nam se sa povjerenjem!