RAVNANJE ŠASIJE NA TERETNIM VOZILIMA

Euromehanika Poreč (Kaštelir) pruža uslugu ravnanje šasija kamiona i drugih teretnih vozila. Kadrovski je i tehnički opremljena te je u mogućnosti vratiti sigurnost Vašem vozilu.

Oprema za ravnanje šasije na teretnim vozilima

Sistem popravka šasije opremom JOSAM je broj 1 u Europi i koristi se u cijelom svijetu.

JOSAM oprema ima poziciju lidera na tržištu s obzirom na visoku tehnologiju i kvalitetu postignutih rezultata u popravku. Josam frame press sastoji se od specijalne opreme neophodne za postizanje vrhunskih rezultata ravnanja šasije potpunim povratkom u prvobitno stanje.

 

Ravnanje šasije kamiona

Sistem se sastoji od grupe alata i opreme neophodnih za ravnanje šasija na teškim vozilima.

JOSAM presse na potis

Horizontalne preše na tlak i na uvlačenje imaju kapacitet od 20 tona. Oprema je konstruirana od laganih specijalnih aluminijskih materijala koji su otporni na velika naprezanja kao i na vijek trajanja preciznosti preše.

JOSAM presse vertikalne i podizne

Ove preše koriste se za ravnanje vertikalnih deformacija šasija te se mogu koristiti za podizanje vozila. Preše su upravljane pomoću hidraulične centrale i daljinskog upravljača. Vertikalne preše imaju snagu od 20 tona i hod podizanja od 565 do 1260 milimetara. Vertikalni podizači vozila imaju kapacitet od 10 tona i hod podizanja od 553 do 1048.

JOSAM preše

Preše služe za ravnanje kuteva i ravnih površina šasije te za zakivanje nosača po šasiji. Preše imaju snagu od 10 do 40 tona. Također se koristi specijalna preša za izvlačenje i uvlačenje silen bloka na gibnjevima i dijelovima donjeg postroja. Koriste se za jednostavno ravnanje svih dijelova šasije.

JOSAM lanci sa nosačima za prihvat

Lanci služe za vertikalno vezivanje vozila putem specijalnih čeljusti za stol za ravnanje šasije, kao i fiksiranje osovina za stol prilikom podešavanja vertikalnog kuta kotača (zatur).

Neophodne instalacije u podu radionice

JOSAM radni kanal

Pozicija josama u radnom kanalu služi za ravnanje i podešavanja linije kotača i osovina na vozilu. Oprema se koristi na svim teškim teretnim vozilima kao i na laganim vozilima do 12 tona, te prikolicama i poluprikolicama, kao i autobusima. Ravnanje i podešavanja osovina vrši se specijalnim prešama.

JOSAM stol u podu radionice

Stol za ravnjanje josam je konstruiran od I profila te je ugrađen u specijalne betonske temelje radi podržavanja velikih opterećenja prilikom ravnanja šasije vozila. Na njega se fiksiraju preše te čeljusti za prihvat lanaca.

Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Ravnanje šasije kamiona
Euromehanika je priznata i uspješna tvrtka, iskusna u realizaciiji najsloženijih zadaća koja pravovremeno i maksimalno učinkovito iznalazi rješenja za Vaše uspješno poslovanje. Obratite nam se sa povjerenjem!