Dijagnostika elektroničkih sustava

Euromehanika je opremljena najmodernijom dijagnostikom elektroničkih sustava te može brzo i pouzdano dijagnosticirati svaki kvar i defekt na vašim vozilima i iste učinkovito ukloniti stručnim i educiranim osobljem.

Dijagnostika elektroničkih sustava kamiona

 

Kod servisa i popravka kamiona (teretnih vozila, gospodarskih vozila) Euromehanika koristi dijagnostičke tehnike - uređaje IZIEASY ZA Iveco vozila te TEXA AXONE 4 za ostala vozila. Uz dijagnostiku elektroničkih sustava pribavlja i tehničke informacije poput shema spajanja, uputa za servis i popravke kao i osnovne informacije o gospodarskim vozilima, poput serije modela, izlazne snage, oznake motora i konfiguracije osovine, a što sve stvara temelj za pouzdanu dijagnostiku gospodarskih vozila.

Uz pomoć dijagnostičkih alata, i opreme te specijaliziranih aplikacija naši stručni djelatnici imaju detaljan uvid u stanje Vašeg vozila te u najkraćem vremenu mogu locirati problem i ponuditi najkvalitetnije rješenje.

Euromehanika Dijagnostika elektroničkih sustava
Euromehanika Dijagnostika elektroničkih sustava
Euromehanika je priznata i uspješna tvrtka, iskusna u realizaciiji najsloženijih zadaća koja pravovremeno i maksimalno učinkovito iznalazi rješenja za Vaše uspješno poslovanje. Obratite nam se sa povjerenjem!